Цікаво

*Ботаніка*Псорі Актив Гель для душа дерматологічний при псоріазі

*Ботаніка*Псорі Актив Гель для душа дерматологічний при псоріазі

Псорі Актив
Гель для душу дерматологічний

Ефективна формула
для догляду за шкірою
при псоріазі

Регенеруючий
Негормональний
Протизапальний

ПРИЗНАЧЕНИЙ для догляду за проблемною, схильною до свербіння і лущення шкірою. Реко-мендується при псоріазі, нейродерміті, атопічному дерматиті.
ДІЯ: надає протизапальну, протисвербіжну, кератолітичну та регенеруючу дію, запускає власні захисні властивості шкіри, сприяє утриманню вологи в епідермісі, створює захисний шар на по-верхні шкіри.
РЕКОМЕНДОВАНО: застосовувати при загостренні псоріазу і в період ремісії для поліпшення стану шкіри.
АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: пірітіон цинку, D-пантенол, алантоїн, екстракт чистотілу, екстракт череди трироздільної, екстракт алое.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: перед застосуванням взбовтати. Нанести на вологе тіло, спінити масажуючими рухами, потім змити водою. Застосовувати 2-3 рази на тиждень протягом 4 тижнів.
 Уникати потрапляння в очі. Берегти від дітей.
Склад: вода, C14-16 олефін сульфонат натрію, лауроіл / мірістоіл метілглюкамід і коко-бетаїн, екстракт чистотілу, екстракт череди трироздільної, екстракт оману, капрілоіл / каприл метілглю-камід, D-пантенол, ПЕГ 150 полігліцерил-2 стеарат і лаурет-3, пірітіон цинку, хлорид натрію, ме-тілпарабен, етілпарабен і пропілпарабен в феноксіетанолі, алантоїн, лимонна кислота.
ПРОТИПОКАЗАННЯ: Несприйняття окремих компонентів. Не рекомендується застосовувати спільно з препаратами місцевої дії, що містять глюкокортикоїди.
ЗБЕРІГАТИ: при t від +5° С до +25° С
ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ: 24 місяці з дати виготовлення. Дата виготовлення зазначена на флаконі.
ТУ У 20.4-33938074-004:2019
Об’єм  250 мл
www.botanica.ua